ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

irinaescu 
	    	Utilizator

irinaescu 
	    	Utilizator	    

Denisa Stanca 
	    	Avocat

Denisa Stanca 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ana_lov3s_u	                   

Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
	                    ana_lov3s_u	                   

Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)

Ingrid.Vorobchevici	                   

Am inchis societatea in martie 2014 si nu imi doresc sa imi reiau activitatea acum in martie 2018. As vrea va rog sa ma indrumati cu procedurile pentru a o ... (vezi toată discuția)
	                    Ingrid.Vorobchevici	                   

Am inchis societatea in martie 2014 si nu imi doresc sa imi reiau activitatea acum in martie 2018. As vrea va rog sa ma indrumati cu procedurile pentru a o ... (vezi toată discuția)

georgelgica	                   

Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii?
 (vezi toată discuția)
	                    georgelgica	                   

Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii?
 (vezi toată discuția)