avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat,v-as fi recunoscatoare.prietenul meu lucreaza i belgia printr-o firma din romania,si problema ese k nu a mai luat bani de cateva luni bune,as dori sa stiu o modaliatate de a recupera banii.va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 23 Septembrie 2011
va multumesc mult,deci se poate face intr-un fel anume pentru a recupera bani!!!a urez numai bine
In acest sens, va puteti adresa Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu cu o actiune impotriva angajatorului care va detasat sau impotriva angajatorului la care sunteti detasat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasat in belgia dar patronul nu îmi da de muncă celsea celsea Bună ziua, situația mea este următoarea: Sunt angajat in Romania dar detasat in Belgia, am ajuns aici pe data de 23.03.2015, până in prezent am lucrat ... (vezi toată discuția)
Sclavi in belgia!! mihaiionel mihaiionel Sunt angajat la o firma din Romania! Imediata ce am fost angajat am mers in Belgaia ca si muncitor in constructii (avand statutul de detasare)! toate au fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical salariati detasati zpavel_alia zpavel_alia Unitatea pentru care lucrez are cativa salariati detasati de la alta societate. Unul dintre acestia aduce un certificat de concediu medical. Indemnizatia de ... (vezi toată discuția)