avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIC si radiere societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIC si radiere societate

Angajata aflata in concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani sufera incetarea contractului de munca in cazul dizolvarii societatii ? Cu art. 60 alin.2 din CM republicat ?
(tinem seama ca la art. 60 alin.1, lit. e). nu se poate dispune concedierea in cazul sus-mentionat ).

multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 15 Octombrie 2019
In ce situatie sunteti ? Detaliati problema dvs.
Daca cei care erau in masura sa inceteze contractul de munca in momentul radierii firmei nu au facut-o
, nu pot fi trasi la raspundere? Fitma e radiata din iunie 2018, contractul meu nu e incetat, inca sunt in concediu de crestere copil pana la 7 ani , cum figurez ? Daca ma angajez in alta parte, o sa am.contractul de munca activ la.noua firma si de la vechea firma tot activ? Daca nu e incetat?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
1. Nu mai citati raspunsurile primite , apasati direct butonul "Raspunde".

2. Raspunderea ar cadea in sarcina lichidatorului care trebuia sa inceteze toate c.i.m.

3. Ati verificat la ITM situatia c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma radiata...in timp ce contractul de munca era suspendat pt crestere copil irina_83 irina_83 Buna seara!Revin dupa 2 ani cu o noua problema:...cand am intrat in concediu de crestere copil in urma cu 2 ani,firma a intrat in insolventa...ulterior in ... (vezi toată discuția)
Somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa conc. indemnizatie copil - unitate lichidata mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, ma numesc Ghiurutan Mihaela si am nevoie de un sfat. Eu sunt in concediu de crestere copil pana maine, maine implineste copilull 2 ani, iar ... (vezi toată discuția)