Valentin Geapana 
	    	Avocat

Valentin Geapana 
	    	Avocat	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

O prima intrebare: s-a demonstrat ca martorul a mintit? Restul, se presupune! Atata vreme cat nu se demonstreaza ceea ce vrea partea vatamata, se pare ca nici nu vrea, acel "mincinos penal" sa stea linistit!
am si eu o intrebare: ce se poate intampla unui martor care a depus marturie mincinoasa in fata organelor de cercetare, motiv pt care a fost chemat in instanta, nu s a prezentat si acum cred ca are mandat de aducere? poate sa si schimbe pozitia-sa nu se mai prezinte ca martor sau sa si schimbe declaratia? pers are 18 ani, inainte de a depune marturie avea 17 ani, se poate sa raspunda penal pt marturie mincinoasa, fals in declaratie?
multumesc mult
 ciucacri 
	    	Utilizator

ciucacri 
	    	Utilizator	    

Attila-Arpad Dombi 
	    	Avocat

Attila-Arpad Dombi 
	    	Avocat	    

nu a cunoscut repercusiunile unei marturii..
 Attila-Arpad Dombi, Avocat
 Attila-Arpad Dombi, Avocat 	
			 ciucacri 
	    	Utilizator

ciucacri 
	    	Utilizator	    

justis	                   

in cazul in care la proces vreau sa imi skimb unele detalii din declaratia data pana atunci pot intra la marturie mincinoasa? multumesc #-o (vezi toată discuția)
	                    justis	                   

in cazul in care la proces vreau sa imi skimb unele detalii din declaratia data pana atunci pot intra la marturie mincinoasa? multumesc #-o (vezi toată discuția)

alecs7766	                   

fratele meu este condamnat pentru 3 ani si 6 luni pentru trafic de droguri.in timpul urmaririi lui penale a dat niste declaratii la politie cu privire la alte ... (vezi toată discuția)
	                    alecs7766	                   

fratele meu este condamnat pentru 3 ani si 6 luni pentru trafic de droguri.in timpul urmaririi lui penale a dat niste declaratii la politie cu privire la alte ... (vezi toată discuția)

floridragan	                   

o persoana poate fi acuzata de marturie mincinoasa daca a facut declaratii in calitate de martor  , in doua dosare civile , declaratii ce au continuturi ... (vezi toată discuția)
	                    floridragan	                   

o persoana poate fi acuzata de marturie mincinoasa daca a facut declaratii in calitate de martor  , in doua dosare civile , declaratii ce au continuturi ... (vezi toată discuția)