avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... procesele societatii aflata in procedura de faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

procesele societatii aflata in procedura de faliment

Ce se intampla cu procesele deschise de o societate A unei alte societati B pentru recuperarea unei datorii, in situatia in care in timpul procesului societatea A isi cere intrarea in insolventa?
Care este pozitia lichidatorului in acest caz ( este de acord sau nu cu, continuarea proceselor) avand in vedere ca datoriile societatii B sunt departe de a fi indestulatoare pentru participantii la masa credala a societatii A, iar sfarsitul proceselor este incert ca rezultat si timp?
Ce pot face creditorii societatii A pentru a impiedica tegiversarea declararii falimentului si executarea bunurilor sub pretextul existentei unor procese cu societatea B?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:05, 27 Septembrie 2011
Procesul va continua, iar daca A intra in procedura simplificata de faliment, va fi reprezentata de lichidator.
........ in plus procedura lichidarii nu poate fi inchisa pana nu se solutioneaza procesele cu privire la recuperarea createlor care vor maximiza averea debitoarei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura faliment simplificata Tassaly Tassaly Buna ziua !! Am fost Administratorul (asociatul) unei firme care este in procedura de faliment simplificat ,intrebarea mea este pot sa intreprind ceva daca ... (vezi toată discuția)
Faliment ... AndreiLRX AndreiLRX Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)
Activitate firma in faliment sethm1980 sethm1980 Societatea este in procedura simplificata de lichidare, inca se mai judeca cauza. In aceasta perioada pana la pronuntarea falimentului, societatea mai poate ... (vezi toată discuția)