Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

krrista 
	    	Utilizator

krrista 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Petru-Cristian	                   

Buna.
Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)
	                    Petru-Cristian	                   

Buna.
Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)

ferdis	                   

Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. 
Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
	                    ferdis	                   

Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. 
Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)

Cosmin09	                   

Buna ziua, ma confrunt cu o ''mica'' dilema.
In urma cu cateva saptamani m-am hotarat sa achizitionez o motocicleta avand in vedere ca vine vara (numai ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmin09	                   

Buna ziua, ma confrunt cu o ''mica'' dilema.
In urma cu cateva saptamani m-am hotarat sa achizitionez o motocicleta avand in vedere ca vine vara (numai ... (vezi toată discuția)