avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii medical angajat nou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

medical angajat nou

buna ziua. am un salariat care nu a mai muncit nicaieri inainte de a se angaja la firma mea. pe 28.07 ii fac angajarea, iar pe 01.08 intra in concediu medical toata luna auggust. mi-a adus 3 concedii medicale:
- 01.08 - 08.08 cod indemnizatie 06 (urgenta) certificat initial
- 09.08 - 15.08 si 16.08 - 31.08 doua certificate in continuare, cod indemnizatie 01(boala normala).
Problema mea este: care este baza de calcul la aceste medicale si pot eu sa-i platesc cerfificatele medicale cu codul 01 daca salariatul nu are stagiu de cotizare?
daca se poate un raspuns urgent. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vioreld , utilizator 11:30, 12 Septembrie 2008
daca ma mai puteti ajuta cu o problema: imi puteti spune care este legea (ca eu nu gasesc) in care se zice ca baza de calcul este aceeasi la un medical in continuare cu medicalul initial in luni diferite?
de exemplu: un medical initial in iulie care se continua in august, au aceeasi baza de calcul?
Cititi va rog urmatoarele:
Ordin nr.60/32 din 27 ianuarie 2006
Ordin nr.233/125 din 14. martie 2006
Ordonanta 158/17 noiembrie 2005 - actualizata

Le gasiti pe www.cnas.ro:)
Stagiul minim de cotizare actual , cfm legii 158 si a normelor date in aplicarea ei este de o luna anterioara datei de inceput a concediului medical.In cazul urgentei ,care este fara stagiu de cotizare,trebuie platit certificatul,in celelalte nu se poate, decat daca in ultimile 12 luni anterioare lunii august se strang minim 23 de zile de cotizare.Daca a mai lucrat la alte firme cu un an inainte,se aduna de acolo 23 zile.Daca vine cu certificate si in septembrie,atentie la calcul,pt ca pe august se ia in calcul indemnizatia de co!!!!!!!!Legea 158/2005 si normele actualizate se gasesc pe site.Dl. avocat Tudor Valeriu a incurcat-o rau de data asta!!!!Maestre,actualizati-va legislatia!!!!!!=D>
Am citit asta pe forumul CNAS:

Intrebari adresate Directiei Juridic si Contencios si raspunsuri referitoare la prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate

Intrebare: In continutul O.U.G. nr 158/2005 nu se regasesec asiguratii prevazuti la art. 5, alin. 2, din Legea nr. 19/2000 republicata, privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, care prevede: "se pot asigura in sistemul public pe baza de contract de asigurare sociala, in conditiile prezentei legi, persoanele care nu se regasesc in situatiile prezvazute la alin 1, cele care nu se afla in plata unor prestatii de asigurari sociale in sistemul public, cele care nu se regasesc in situatiile de la art 38, alin.1, litera b si c, precum si cele care nu sunt asigurate in alte sisteme de asigurari sociale, neintegrate in sistemul public", intrucit aceste persoane nu sunt cuprinse in prevederile OUG nr.158/ 2005, ca persoane asigurate; va rugam sa ne precizati modul de achitare a concediilor medicale eliberate in continuare pentru aceste persoane, incepand cu data de 01.01.2006, cum ar fi sarcina, sarcina si lauzie, etc.

Raspuns: Pentru concediile medicale IN CONTINUARE se utilizeaza baza de calcul de la momentul producerii riscului.
Am gasit in sfarsit:
Ordinul nr. 830/175/2007
privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 60/32/2006 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările şi completările ulterioare.

18. La articolul 37, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
"(2) În situaţia în care unui asigurat i se acordă două sau mai multe concedii medicale pentru aceeaşi afecţiune, fără întrerupere între ele, durata lor se cumulează, iar plata se suportă conform art. 12 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005. În această situaţie, la calculul indemnizaţiilor pentru certificatele de concediu medical în continuare se menţine baza de calcul determinată pentru certificatul de concediu medical iniţial."
Cred ca acum este OK.;)

Alte discuții în legătură

Concediu medical? liliua2008 liliua2008 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in ce lege gasesc conditiile in care angajatorul poate refuza un concediu medical, si care este numarul legal de zile de CM pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical fara stagiu loredana080380 loredana080380 Buna Am incheiat un contract de munca cu o persoana in data de 04.07.2011. In 11.07.2011 a adus concediu medical cu cod indemnizatie 01, salariatul este ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical marla1 marla1 Buna ziua, Ma ocup de salarii la firma la care lucrez. Ma confrunt cu situatia in care un angajat intrat in februarie de exemplu, in aprilie isi ia concediu ... (vezi toată discuția)