avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... somatie titlu executoriu- pers fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

somatie titlu executoriu- pers fizica

Buna ziua!

Am primit de la Adm. Fin. Sector 3, o somatie cu titlu executoriu privind "Diferente de impozit anual de regularizat". Pe hartia respectiva scria ca cea mai veche "decizie de calcul accesorii" este din 28/10/2009. Bineinteles ca am sunat si mi-au spus ca de fapt este o datorie veche din 2004 (495 ron) si careia pe parcurs i s-au adaugat penalizari ajungand astazi la 1495 ron. Urmatoarea intrebare as fost : "bine, bine...daca este din 2004 nu s-a prescris?". Raspunsul lor a fost ca din momentul in care primesti somatia, perioada de plata se prelungeste cu inca 5 ani. Deasemenea mi-au spus ca am mai primit o astfel de somatie acum 1 an sau 2, dar eu nu am mai primit asa ceva pana acum.
Intrebarile mele sunt:
- cum pot demonstra eu ca nu am primit asa ceva pana acum? sau cum pot demonstra ei ca am primit? exista confirmare de primire?
- eu nu am depus niciodata aceasta declaratie 200. este posibil ca ea sa fi fost depusa de angajator? Si daca este asa, angajatorul poate retine din salariu suma respectiva pentru a o achita? Mentionez ca in anii urmatori nu am avut aceasta problema, iar eu nu am depus aceasta declaratie.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 11:22, 26 Septembrie 2011
faceti contestatie la executare-consultati un avocat dc nu va pricepeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere anuala, titlu executoriu catalingcc catalingcc Buna ziua, In luna decembrie am tot vazut ca au fost emise fel si fel de somatii si titluri executorii pentru recuperarea datoriilor contribuabililor de ... (vezi toată discuția)
Somatie fisc / persoana in cauza este decadata musucadi musucadi Am primit de la Fisc o somatie: Natura obligatiei fiscale = regularizare in valoare de 700 Ron pe anul 2004. Tatal meu a decedat in 2005 si avea toate darile ... (vezi toată discuția)
Somatie -tiltlu executoriu rlaura rlaura In februarie 2008 am primit o somatie de la ANAF si Titlu executoriu precum ca am de platit suma de 51 lei(30lei -regularizare impozit+ 21 dobanzi ) M-am ... (vezi toată discuția)