avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculul orelor suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculul orelor suplimentare

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea: daca nu mai sunt angajata unei institutii si aceea institutie are sa-mi plateasca un numar de ore suplimentare, ce taxe are voie sa-mi mai retina in afara de impozitul pe venit 16%. Daca nu mai sunt angajata lor, e legal sa mai perceapa si alte taxe (sanatate,CAS,somaj,etc) in afara de impozitul pe venit la calculul si plata orelor suplimentare restante?
Cel mai recent răspuns: dscalin , utilizator 17:05, 27 Septembrie 2011
Da, este legal sa va opreasca toate contributiile datorate asupra sumelor incasate ...
Va multumesc mult ptr raspunsul dv atat de prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri, contributii pentru contract prestari servicii antonio.georgescu antonio.georgescu Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine ce trebuie sa retin unui colaborator, care este angajat cu norma intreaga, cu contract de munca la o alta ... (vezi toată discuția)
Taxe contract comision ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, ce taxe trebuie sa plateasca Angajatorul si prestatorul in cazul unui contract de comision? Multumesc. (vezi toată discuția)
Retineri ale contributiilor angajatilor srelu srelu as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de ... (vezi toată discuția)