Buna ziua, imi putesti spune va rog daca pot fi acuzat de complicitate daca l-am dus cu masina pe un asa zis "prieten" sa incheie un contract de vanzare termopane?
Nu am participat sub nici o forma la incheierea contractului de vanzare cumparare, nu am vazut cand s-au dat si primit bani. Am inteles ca acest "prieten" al meu a mai inselat cateva persoane, dar nestiind ce a facut inainte am zis ca il duc eu cu masina pana intr0un sat din apropiere pt ca nu avea cu ce sa se deplaseze. Acum am emontii ca nu ii va pune nici acestui client termopanele si poate voi fi acuzat de complicitate.
Nu veti avea nicio problema , nu va luati dupa persoane alarmiste sau care au eventual alte interese , indiferent cine ar fi acestea.
Urmati sfatul dnilor. avocati de a va alege cu grija prietenii pentru a nu mai fi pus in situatii nedorite sau cel putin , stanjenitoare
Va multumesc pentru raspunsuri.... dupa ultima postare pot spune cu adevarat ca m-am linistit, si din toata experienta am invatat ca uneori nu toata lumea merita sa fie ajutata, desi asta am fost invatat sa fac.