avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutor incalzire

Buna ziua
Am si eu o dilema. Am doua apartamente, unul in care locuiesc eu cu sotul si unul care este cedat spre folosinta mamei mele. Mama s-ar incadra cu venitul la ajutor de incalzire, dar as dori sa stiu daca este o problema faptul ca apartamentul este pe numele meu.Mama are mutatie si toate facturile de utilitati sunt pe numele ei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jade84 , utilizator 12:23, 3 Octombrie 2011
Sa faca cerere. Nu conteaza cine e proprietarul.
legat de acest subiect,va rog,sa-mi spuneti...
eu cu familia mea locuim in apartamentul mamei mele,nu avem mutatie acolo dar suntem trecuti la intretinere.Putem beneficia de aceasta subventie daca nu avem mutatia la adresa la care locuim?
Ca sa beneficiati de ajutor de incalzire (in ambele cazuri prevazute mai sus) trebuie ca locatarul neproprietar sa prezinte un contract de inchiriere la serviciul de asistenta sociala, odata cu depunerea dosarului.
pai ce contract de inchiriere sa prezint daca eu stau la mama? nu stau cu chirie la mama!!!
Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Eu nu sunt angajata cu contract individual de munca, lucrez in asigurari si in fiecare luna am un venit variabil, in multe luni chiar 0 lei. Cum imi decalr venitul in aceasta situatie pentru a beneficia de ajutorul de incalzire? Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ch_mi ch_mi 1.Ma intereseaza daca pot sta cu chirie in apartamentul mamei mele cu contract de inchiriere?Ea locuieste in acest apartament.Acum am adresa la socrii ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)