avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare Intreprindere Individuala

Buna ziua,

Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala, domeniul de activitate fiind creea de bijuterii fantasy ( asa spusele handmade ) asadar doar pietre semi-pretioase, sarme, etc.

La PFA m-am tot lovit de acel certificat de competenta ( imi scapa acum numele exact ). La II am gasit pe siteul ONRC un link interesant: [ link extern ]

La punctul 9 "daca este cazul" :
- documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf);
- documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf);

Eu prin "daca este cazul" inteleg ca nu este obligatoriu si in cazul meu nu chiar nu am de unde sa obtin un astfel de document deoarece nu exista cursuri pentru asa ceva. Cu alte cuvinte pot infiinta o II fara probleme nu ?

Daca gresesc rog pe cineva sa ma contrazica.

P.S. daca este cineva care se ocupa ( redactarea actelor, pregatirea lor, etc ) de infiintarea de II in Bucuresti rog sa imi trimita un mesaj privat.

Multumesc anticipat,
Laurentiu Stanescu
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
LaurS, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudiu Z , Contabil 01:24, 29 Septembrie 2011
Stabilirea activitatilor pentru care veti fi autorizat sa le desfasurati sunt, in principal, cele pe care le puteti proba cu documente privind pregatirea sau calificare profesionala.
"Daca e cazul" se refera la una sau mai multe din variantele de atestare a pregatirii sau experientei profesionale, care difera de la persoana la persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare calificari profesionale ozzy_alexx ozzy_alexx Lai infiintarea unui fast food ( intrepridnere individuala) am nevoie de calificare profesionala, pot infiinta intreprinderea individuala daca am o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie pentru infiintare pfa lacrima42 lacrima42 Va rog sa imi spuneti daca la infiintarea unui PFA este necesar a se intocmi si statut/act constitutiv sa si ce alte acte mai sunt necesare. Multumiri. (vezi toată discuția)
Inchidere / dizolvare srl ->transformare / infiintare pfa lili5 lili5 am un srl si as vrea sa am un pfa cum sa procedez sa inchid srl sa deschid un pfa? (vezi toată discuția)