avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... pasaport bovine
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pasaport bovine

Am trei vite si vreau sa obtin subventie. De unde se obtine pasaportul pentru bovine? Am intrebat medicul veterinar si mi-a zis ca trebuie sa vin la bucuresti sa le fac pasaport
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 20:16, 28 Septembrie 2011
buna seara
deschideti o expluatiatie la primarie apoi va duceti la medicul veterinar care arondeaza zona unde locuiti si va crotaliaza bovinele (crotalie cu numar in ureche )apoi Directia sanitar veterinara va emite pasaportul ceva de genul asta .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare apia malina221 malina221 buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)
Calatoria in strainatate cu animale de companie rouasa rouasa Buna ziua! Am nevoie, daca se poate, de niste informatii in legatura cu \\"pregatirea\\" a trei pisici pentru a pleca din tara. Intentionez sa plec in ... (vezi toată discuția)