avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... balul bobocilor-afacere sau onestitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

balul bobocilor-afacere sau onestitate

Sunt organizatorul si,implicit ,responsabil de buna desfasurare a balului bobocilor ,la un liceu din CLUJ-NAPOCA.Pentru aceasta,printre altele,trebuie sa semnez un contract cu unul din cluburile mari din oras,avand in vedere un nr de peste 500 de participanti.
Pentru ca doresc onestitate,imi puteti indica un site ,cu un model de cotract,in care ambele parti semnatare sa fie parteneri,nu birtasi?
Sau imi puteti indica ,in linii generice macar,ce obligatii ar trebui sa indeplineasca localul gazda?
Cel mai recent răspuns: moweedy2 , utilizator 21:31, 28 Septembrie 2011
Modele nu cred ca veti gasi exclusiv pentru organizarea unui bal dar puteti folosi un model de contract pentru prestari servicii. De obicei clubul ofera un contract deja tiparit.
multumesc frumos! clubul ofera ,asa e ,dar se obliga sa dea doar bautura ,muzica si 3 cuiere
problema mea asta e. ce pot cere eu,ca responsabil al celor ce platesc in afara de cele 3 obligatii mai sus mentionate,raportate la cele 50 de obligatii pe care mi le pune clubul "prin contractul pus la dispozitie"?
Obligatia asigurarii securitatii locatiei si a evenimentului
Obligatia clubului de a interzice accesul in locatie persoanelor fara invitatii si bilete pana la terminarea programului. Aici trebuie sa fiti atenti pentru ca clubul are tentatia ca dupa 10-11 sa permita oricui accesul.
Obligatia clubului de a nu comercializa bauturi alcolice si tutun (stiu ca regulile ISJ-urilor cer asta)
Obligatia clubului de a permite desfasurarea tuturor activitatilor specifice evenimentului conform programului si sa puna la dispozitie toate spatiile necesare bunei organizari si desfasurari a evenimentului
Obligatia de a nu permite accesul in incinta clubului persoanelor sub influenta alcolului sau a substantelor psihotrope ori halucinogene.
Stabilirea unui tarif standard pe consumabile
Punerea la dispozitie a sistemului audio si video al clubului.
Accesul la spatii de toaleta sanitare
Permiterea inchirierii meselor, etc

Recomand de asemenea adaugarea unei clauze prin care clubul se obliga la plata de daune materiale daca nu isi indeplineste obligatiile contractuale.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
multumesc alex! pot dupa acest raspuns,nu dupa primul,sa mi recunosc ca dascal,unul din fostii mei elevi!
e adevarat ,noi ramanem dascali,voi evoluati
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I.i. activitati sportive lady34 lady34 ce fel de contract pot incheia cu un club sportiv cu care vreau sa colaborez in organizarea de competitii sportive? (vezi toată discuția)
Accident in meci de rugby HOHOTA_IONEL HOHOTA_IONEL Buna seara am suferit un accident de munca( ruptura ligament incrucisat posterior) la un club de rugby de drept public , asta in septembrie pe 14 mai exact, ... (vezi toată discuția)
Intrebare din domeniul jocurilor de noroc online. Marian9999 Marian9999 Buna ziua. Vin cu o întrebare din domeniul jocurilor de noroc online. Este vorba despre autoexcluderii. Pe pagina celor de la ONJN scrie așa\"Oficiul ... (vezi toată discuția)