avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... esalonarea platii catre garda financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

esalonarea platii catre garda financiara

Esalonarea unei sume mai mare catre ,garda financiara,pe ce perioada maxima de timp se poate face plata
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:41, 28 Septembrie 2011
V-au scris in actul de control ca puteti plati esalonat? Eu nu cred.
nu au scris ,am presupus ca as putea esalona avand in vedere valoarea foarte mare
Aha! Asta-i altceva. Decat sa nu platiti deloc, achitati esalonat. Faceti de fiecare data dovada platii, prezentatndu-le copia ordinului de plata si a extrasului de cont ce evidentiaza plata acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta restanta societate nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea va rog nevoie de o indrumare in aceasta privinta: Firma la care lucrez, are un debitor, care datoreaza societatii o suma de bani destul de ... (vezi toată discuția)
Esalonarea restantei bogdan198415 bogdan198415 Am o datorie la intretinere de 6500 de lei si as vrea sa fac un angajament de plata catre asociatia de locatari pentru a plati aceasta suma.Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)