avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,
In urma cu 28 de ani, mama s-a recasatorit, in momentul casatoriei mama avea apartament achizitionat in rate impreuna cu tatal meu, dar la momentul recasatoriei mai avea de achitat o suma foarte mica la acest apartament. Acum 14 ani au vandut acel apartament si au cumparat o casa la curte, in aceasta noua casa am contribuit totii 4 ( adica tatal vitreg, mama, eu si sora mea) la imbunatatiri,dar din pacate nu prea avem acte doveditoare in ceea ce ne priveste pe mine si sora mea, doar martori eventual. Parintii au facut credite la banca, iar in ultimii 3 ani la toate imbunatatirile(comfort personal, baie, parchet, zugravit, tencuit,etc) efectuate numai de catre noi 3( mama, eu si sora mea) imprumutandu-ne la diverse persoane, el motivand tot timpul ca nu are posibilitati financiare deoarece avand si credite, taierea din salarii. Mentionez ca aceste credite sunt platite in mod egal: astfel 1 credit mama, 1 credit el,iar cel de-al 3 impreuna jumatate jumatate.Acum au ajuns la concluzia ca nu se mai inteleg si vor sa divorteze . Intrebarea mea este cum se va face partajul? Se va tine cont ca mama inaintea casatoriei a avut casa? Ca si noi am investit in aceea casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 16:09, 29 Septembrie 2011
buna ziua ,
destul de dificil mai bine contactati un avocat pentru ca sunt multe probe de administrat si interventii in nume prorpiu pentru cele doua fiica .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra in posesia apartamentului mamei mele? maria7582 maria7582 Mama mea s-a recasatorit in urma cu zece ani. Apartamentul in care am locuit, eu, sora si mama mea, a fost castigat in instanta in urma divortului de tata. ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tatal vitreg cristinadorobantu cristinadorobantu buna ziua...eu ,sora si cu mama avem un apartament,de aproape 27 de ani...apartamen oferit tatalui meu natural si decedat....si platit de noi...cum era ... (vezi toată discuția)
Mostenire tata vitreg snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua! Am si eu o problema si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate: este vorba despre mostenirea unui apartament. Parintii mei au ... (vezi toată discuția)