avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 100

Buna ziua,
am urmatoarea intrebare: Nu am depus la timp declaratia 100 ce consecinte sunt? Mentionez ca am o firma care nu are activitate de cand am infiintat-o si din mai 2009 a fost suspendata. A fost infiintata in 2008 si am 5 declartii 100 nedepuse la timp #-o

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:22, 29 Septembrie 2011
Amenda va fi minim 500 lei.Incercati daca sunteti la prima abatere,poate inspectorul va va da avertisment,dar ma indoiesc deoarece inteleg ca sunt declaratii vechi nedepuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere in termen declaratii trimestriale 100/300 -- cai de rezolvare, amenzi ? undelfin undelfin desi e vineri 21 si martea viitoare e 25 ianuarie termenul limita depundere declaratii trimestriale 100 si 300, va descriu urmatoarea problema cu care ma ... (vezi toată discuția)
Declaratii retroactiv amalianeag amalianeag O societate care nu a desfasurat activitate de la infiintare (iulie 2008) pana acum, cu activitatea suspendata din aprilie 2009 (nu a cerut regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)