avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum inregistrez?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum inregistrez?

S-a deschis o societate neplatitoare de TVA, care este alimentata financiar de o firma din Egipt.
Cum sa inregistreaz in conta aceste sume?
Cel mai recent răspuns: jeorj , utilizator 08:06, 4 Octombrie 2011
ovidiu7676 a scris:
sume in curs de clarificare contul 473 si stabiliti eroare de cont ,

Unde este legatura cu contul 473? Este al doilea mesaj pe care il citesc si in care sfatuiti sa se foloseasca acest cont. Ceea ce se inregistreaza in ct. 473 se clarifica de regula in decursul aceleiasi luni. Nu prea le plac celor care vin in control sumele pe care le gasesc in aceste cont. Ori aici se pare ca este vorba de o suma de bani care nu va fi restituita imediat, deoarece exista contractul de imprumut, purtator si de dobanda.

melnic a scris:

S-a deschis o societate neplatitoare de TVA, care este alimentata financiar de o firma din Egipt.
Cum sa inregistreaz in conta aceste sume?

vedeti cum e cu impozitul pe venituri (din dobanzi) nerezidenti.

ceva similar aici:
[ link extern ]

fiind operatiune neuzuala, "Pentru mai multe detalii, va recomandam sa va adresati Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa Str. Apolodor nr. 17, Sector 5, Bucuresti si la numarul de telefon 031 403 91 60 pentru asistenta si indrumarea contribuabililor."

Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
jeorj, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda pe creditare firma kerekesmargo kerekesmargo Asociatul unic pe parcursul aniilor a creditat firma cu 456000 lei. cum se calculeza dobanda pe aceasta suma, exista un contract intre firma si pers.fizica in ... (vezi toată discuția)
Intrebare, imprumut sau credit? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Ex. O PJ romana poate primi un imprumut sau credit de la o PJ straina dar imprumutul sau creditul ( ... (vezi toată discuția)
Incasare suma imprumut rodia rodia V-as ruga frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am incasat in banca o suma de la o alta firma iar administratorul mi-a spus ca este un imprumut luat de ... (vezi toată discuția)