avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anexa la CIM referitoare la service 24H
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anexa la CIM referitoare la service 24H

anexele la CIM in care se specifica ca se primesc anumite sume de bani in urma prestarii unor servicii gen service 24 H trebuiesc inregistrate la ITM?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 17:51, 10 Septembrie 2008
In Bucuresti, de exemplu, ITM-ul calculeaza cele 5 zile de la data incheierii actului aditional. Exact ca in situatia practica expusa de tine.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiar se modifica salariul la 600 lei, facem acte aditionale? liliua2008 liliua2008 buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa-mi spuneti chiar se aplica Hot. nr.1051 din 10.09.2008 conform salariul minim se modifica la 600 lei? pana cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Decizie concediu odihna Manin Manin Buna ziua daca conform CCM la nivel de unitate se acorda in functie de vechime mai multe zile de CO trebuie facuta decizie la data acordarii lor? (vezi toată discuția)
Inregistrare decizie de concediere la itm bvr bvr Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog care este termenul legal de depunere a deciziei de concediere la ITM? Stiu ca este 5 zile de la perfectare, dar am un ... (vezi toată discuția)