Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta).
Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la Camera de munca la scanat si mi-o vor da cand vine de acolo(nu se stie cand).
Poate fi adevarat? Ce fac, cat sa mai astept? Au trecut totusi 6 luni, si alte persoane care au plecat din firma si-au luat cartile de munca.
O paranteza , presupuneea dvs poate fi eronata ..cunosc destule cazuri in care ITM-ul a predat o partea din carnetele de munca angajatorului , iar o parte nu au putut fi predate din cauza ca se afla in continuare la Casa de pensii in vederea scanarii ... de aceea este mult mai bine pentru salariat sa ia legatura mai intai cu ITM-ul in vederea clarificarii acestei probleme si apoi sa decida in consecinta.
Este un singur ITM la nivel de judet, inclusiv pe mun.Bucuresti ... dvs va puteti adresa ITM-ului Bucuresti cu specificatia ca fostul angajator are sediul social in sector X ...
O firma de constructii, care altminteri parea serioasa.
Toate par serioase la inceput si apoi unele din ele deviaza de la drumul initial ... daca stiti numele inspectorului la care era arondat angajatorul va duceti direct la el si vedeti care este situatia carnetului de munca, daca nu depuneti sesizarea la regsitratura ITM-ului sau online la
Cartea de munca
carmenradu
sant plecata din tara, dar cartea mea de munca a ramas in fabrica unde am lucrat in tara. vreau sa stiu daca fabrica este obligata sa-mi scaneze carea de ... (vezi toată discuția)