avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract vanzare-cumparare imobil nou
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract vanzare-cumparare imobil nou

Daca se intocmeste un contract de vanzare -cumparare , intre vanzator si cumparator persoane juridice pentru achizitionarea unui sediu de firma , poate fi inregistrat la cartea funciara fara a fi autentificat la notariat?
sau care ar fi procedura pentru achizitie.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 11:27, 10 Septembrie 2008
Ati putea incheia un act sub semnatura privata pe constructie si un act autentic pe teren,astfel incat sa se evite notarul pentru primul contract .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare carte funciara ContSters9695 ContSters9695 In cazul in care s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare care are ca obiect o constructie, nu si terenul, iar contractul e certificat de avocat, pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Avocatii pot incheia contracte de vanzare-cumparare ca si notarii dandanaua dandanaua care este legea (actul normativ) care prevede ca avocatii pot incheia contracte de vanzare-cumparare.Este valabil doar pentru constructii, sau si pentru ... (vezi toată discuția)