ContSters4579 
	    	Utilizator

ContSters4579 
	    	Utilizator	    

cafea1 
	    	Utilizator

cafea1 
	    	Utilizator	    

OvidiuDanut 
	    	Utilizator

OvidiuDanut 
	    	Utilizator	    

Art. 930 Uzucapiunea extratabulară (...)
pai daca in alin 1 lit c)una din conditiile uzucap extratabulareera ca imobilul sa nu fie inscris in nicio carte funciara cum as putea eu ca uzucapant sa-mi inscriu cererea in cf?...
 klewos, utilizator
 klewos, utilizator 	
			~ final discuție ~
 DOTZ	                   

Care sunt principalele modificari privind uzucapiunea in lumina noii regelentari de drept civil? 
 Sa fie vorba ca uzucapiunea de 30 de ani si uzucapiunea de ... (vezi toată discuția)
	                    DOTZ	                   

Care sunt principalele modificari privind uzucapiunea in lumina noii regelentari de drept civil? 
 Sa fie vorba ca uzucapiunea de 30 de ani si uzucapiunea de ... (vezi toată discuția)

denisa89	                   

buna ziua,
in cazul in care am folosit un teren pe o perioada de peste 10 ani si nu m-a deranjat nimeni, nu mi-a zis nimeni nimic, pot obtine acel teren prin ... (vezi toată discuția)
	                    denisa89	                   

buna ziua,
in cazul in care am folosit un teren pe o perioada de peste 10 ani si nu m-a deranjat nimeni, nu mi-a zis nimeni nimic, pot obtine acel teren prin ... (vezi toată discuția)

Maria Margarit	                   

Buna ziua,
va deranjez cu rugamintea de a ma indruma in urmatoarea situatie: am ingrijit pe cineva in varsta fara mostenitori si care urma sa treaca imobilul ... (vezi toată discuția)
	                    Maria Margarit	                   

Buna ziua,
va deranjez cu rugamintea de a ma indruma in urmatoarea situatie: am ingrijit pe cineva in varsta fara mostenitori si care urma sa treaca imobilul ... (vezi toată discuția)