avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... perete de pe scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

perete de pe scara blocului

Buna ziua! Am si eu o intrebare:
Cum pot rezolva ca firmele de cablu, internet etc sa nu mai aplice toate cutiile si cablurile pe peretele meu de la sufragerie?
Locuiesc la bloc la etajul 2, peretele de la sufragerie este pe scara blocului si toate firmele acestea au venit si au gaurit peretele si au instalat cutii, casete si toate cablurile pe peretele meu. Exista vreo lege prin care le putem interzice acest lucru?
Ei nu intreaba pe nimeni daca le dam voie pur si simplu vin si instaleaza pe peretele meu.Va rog vreau si eu un raspuns daca exista vreo lege prin care sa le interzicem sa ne mai gaureasca peretii
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:26, 2 Octombrie 2011
Peretele din afara apartamentului dv., desi este in dreptul camerei dv. nu este al dv. exclusiv. El face parte din proprietatea comuna, asa cum si holul pe care iesiti din casa sau fatada din dreptul apartamentului dv.

Conducerea asociatia de proprietari ar trebui sa le impuna locul unde sa pozeze acele cutii. Probabil ca, oriunde le-ar pune, ar nimeri pe peretele exterior din dreptul vreunui apartament, pana la urma.
Dv. sunteti in aceasta situatie.
Cutiile acelea sunt necesare, altfel nicio societate de cablu-tv n-ar mai putea aduce nici tv-ul, nici internetul in blocul dv.
Prin constructie nu s-a prevazut, acum zeci de ani aceste situatii, pentru a proiecta niste spatii speciale, asa cum sunt cele pentru curent electric sau telefonia fixa de pe vremuri, caz in care nu ati mai fi avut asemenea probleme.

Deci trebuie sa le suportati, ca aspect, cu mentiunea ca nu le pun pe peretele dv., ci pe peretele comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au voie cei de la cablu sa imi gaureasca peretii? maria_44 maria_44 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de urata.Au venit pe scara unde locuiesc trei firme de cablu si au gaurit fiecare peretele de la sufragerie care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am o problema cu o firma de cablu tv și internet ... Crisdea Crisdea Bună ziua . Am o problema cu o firma de cablu tv și internet mai veche . Pe peretele exterior la intrarea in apartament e montat panoul principal care face ... (vezi toată discuția)
Echipamente electronice pe peretele exterior Instantlife Instantlife Buna ziua, Iata o problema destul de comuna: pe unul din peretii exteriori ai apartamentului meu a rasarit un val de cablu si o cutie continand probabil ... (vezi toată discuția)