avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii case de asigurari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

case de asigurari

Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La bucuresti sau la bucuresti,opsnaj,ilfov?

As dori un raspuns cat mai repede
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:27, 2 Noiembrie 2009
Depuneti declaratii la fiecare dintre casele de asigurari de sanatate.
multumesc pt raspuns
declaratia de concedii si indemnizatii (0.85% ) se va depune in Bucuresti, iar listele nominale cu salariatii si centralizatorul (5.5-5.2%) se vor depune acolo unde au declarat salariatii ca au medicul de familie.
Pentru contributia la concedii si ndemnizatii FNUASS (0.85%) se face o declaratie care se depune acolo unde firma are sediul social ,impreuna cu exemplarul rosu al tuturor certificatelor de concediu medical ,completate de angajator.

Pentru contributia la asigurarile sociale de sanatate se depun liste nominale si centralizate la casele de sanatate acolo unde salariatii au declarat ca au medic de familie.

Pentru Casa dee sanatate OPSNAJ si CASMB le puteti transmite online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se imparte cota de 5.2% pe case de asigurari (daca ai mai multi salariati cu x case de sanatate) nina71 nina71 Eu in fiecare luna am impartit aceasta cota aferent caselor de sanatate la care sunt inscrisi salariati in functie de salariul realizat. In aceasta luna am ... (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Declaratii sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva? (vezi toată discuția)