avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii cass

am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 depun separat la admin financiara de unde are domicilul si virarea sumei aferente in cont unc de la trez judetului respectiv
Cel mai recent răspuns: Bajinaru Ramona , utilizator 12:31, 14 Iunie 2010
Buna seara.Ambele declaratii se depun la autoritatea competenta unde isi are sediul societatea angajatoare.
Declaratia la cass se depune lunar la casa de asigurari de sanatate la care acesta a optat (acolo unde este inscris la medicul de familie).Declaratia 102 se depune la administratia financiara unde angajatorul isi are sediul.
hdana a punctat corect cu se procedeaza cu urmatoarea adaugire:
- lista cu persoanele asigurate se depune in judetul de domiciuliu (mai exact in judetul in care este inscris la medicul de familie)
- declaratia 0,85 se depune la CASS unde isi are sediul angajatorul.
RE : Declaratia lunara CASS
Buna ziua,
Astazi este pentru a 3-a oara cand ma intorc de la Casa de Sanatate a S6 Bucuresti unde mi s-a refuzat declaratia pentru luna Septembrie pe motivul ca nu e buna discheta. Nu am gasit nici-o persoana care sa aibe amabilitatea sa-mi spuna ce e gresit pe discheta. Ma poate ajuta cineva fie cu sfat fie cu trimiterea la cineva priceput aici in Dr Taberei ?
adresa : duiliu_i_d@yahoo.com, tel 0217264084 / 0723976507.
Multumesc mult de tot.
Posibil ca programul pe care se inregistreaza discheta sa fie diferit de programul pe care lucreaza cei de la CSS6 si atunci nu se poate citi informatia.
Contactati analistul sau operatorul de calculator.
Este o situatie frecventa

Alte discuții în legătură

Declaratii sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva? (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o problema. lla declaratia de sanatate de luna trecuta la rubrica TOTAL SUMA DE RECUPERAT DE LA FNUASS am 200 lei. pentru ... (vezi toată discuția)