avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca nu platesc amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca nu platesc amenda?

Buna ziua . Am primit o amenda pentru traversarea prin loc nepermis , cu care nu sunt deloc de acord. Agentii respectivi nu s-au prezentat au inceput sa strige dupa mine .... nici macar nu am semnato eu , respectiv unul dintre agenti a dat o semnatura la misto in locul meu. ce as putea sa fac ? Trebuie platita ? ce se intampla daca nu o platesc ?
Cel mai recent răspuns: Stefannn89 , utilizator 19:59, 3 Aprilie 2012
Cred ca ar trebui sa cunoasteti,ca amenzile neplatite se transforma in munca in folosul comunitatii. In cazul in care sunteti insolvabil, nu exista posibilitatea executarii silite,politia va poate actiona in instanta pentru transformarea amenzii in munca in folosul comunitatii.
Se poate contesta, daca nu contestati inseamna ca o acceptati si tr platita, daca nu o platiti puteti fi executata silit prin organele administrative.
Buna ziua.am primit o amenda, daca nu pot sa platesc momentan dina cauza ca nam bani!cel mai tarziu cand tre sa platesc?adica daca nu o platesc pana un an ce se poate sa intampla??face purtatoare de dobanda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii - cine poate solicita si pentru ce. giv giv Daca o persoana fizica datoreaza fiscului o suma de bani pe care nu o poate plati ce reprezinta cheltuieli de judecata sau o amenda pentru ca nu a depus in ... (vezi toată discuția)
Traversare a strazii prin loc nepermis LostProphet LostProphet Buna ziua ! De dimineata am traversat strada prin loc nepermis, am fost oprit de un politist , mi-a cerut buletinul , a intrat in masina , a copletat un proces ... (vezi toată discuția)
Contestație amenda traversare prin loc nepermis Bianc Bianc Doresc sa știu daca pot contesta o amenda pentru traversare prin loc nepermis, deoarece agentul care a constatat nu a fost cel care a întocmit procesul ... (vezi toată discuția)