Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

ContSters213050 
	    	Utilizator

ContSters213050 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

ma pot prezenta la urmatorul termen cu martori fara sa fi citati martori , imi sunt luti in considerare
~ final discuție ~
 leusan	                   

In cazul in care uneia din  partile aflate in proces este intrebatade de catre judecator (ambele parti fiind prezente si asistate,reprezentate de aparator)    ... (vezi toată discuția)
	                    leusan	                   

In cazul in care uneia din  partile aflate in proces este intrebatade de catre judecator (ambele parti fiind prezente si asistate,reprezentate de aparator)    ... (vezi toată discuția)

Lungu Constantin	                   

va rog ce articol din lege pot sa invoc pentru prezentarea unui martor in proces civil ? (vezi toată discuția)
	                    Lungu Constantin	                   

va rog ce articol din lege pot sa invoc pentru prezentarea unui martor in proces civil ? (vezi toată discuția)

tiberiucezar	                   

Buna Ziua,
Se pot schimba martorii intr-un proces?
Doresc sa stiu daca se poate schimba un martor intr-un proces ( divort) fara ca acesta sa fie respins ... (vezi toată discuția)
	                    tiberiucezar	                   

Buna Ziua,
Se pot schimba martorii intr-un proces?
Doresc sa stiu daca se poate schimba un martor intr-un proces ( divort) fara ca acesta sa fie respins ... (vezi toată discuția)