avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator nou sau asociat nou intr-o firma cu 2 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator nou sau asociat nou intr-o firma cu 2 asociati

Buna ziua
Am situatia urmatoare:
Am o firma unde suntem 2asociati 50-50.Am dori sa intram in colaborare cu o a treia persoana, dar sa colaboram doar pe un domeniu nou, nu si pe cel de bar(de ex.) din statut.
Intrebarea este cum am putea sa facem sa fie si el linistit ca pe domeniul nou ar avea si el parte din profit, iar noi ceilalti 2 asociati am continua activitatea veche ca si pana acum.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Punct de lucru cu noi asociati beasan beasan Bună, Aș dori să întru intro colaborare cu o firmă, domeniu bar, dar doar pe punctul de lucru. Mai exact: firmă are un bar și ar dori să deschidă ... (vezi toată discuția)
Beneficii vs. dezavantaje. din srl in af / intreprindere individuala WildRose4u WildRose4u Buna, Detin un SRL (mai exact tatal meu este administrator unic al acestuia) cu domeniul de activitate in sfera comerciala (mai concret un bar de zi si o ... (vezi toată discuția)
Amortizare investitie plan de afaceri c_petrica c_petrica Buna seara. As dori informatii in legatura cu deschiderea unui SRL, compusa din trei asociati. Eu sunt unul dintre ei ,si sunt acela care face investitiile din ... (vezi toată discuția)