avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INCIDENT BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INCIDENT BANCAR

Buna ziua ,
Am o problema in legatura cu un incident bancar . In speta a fost emis un BO pentru o anumita suma de bani , in cont la inceputul zilei nu era suma intreaga astfel incat la ora 15:40 cand a fost verificat BO lipsear aproape un sfert din suma insa pana la sfarsitul zilei suma intreaga se afla in cont insa reprezentantii bancii au preferat sa declare Incidentul . Cum ar trebui sa procedez pentru anularea incidentului .
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:45, 6 Octombrie 2011
poate articolul publicat va ajuta: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin- refuz de plata hambra hambra ce repercusiuni pot avea daca banca a refuzat un bilet la ordin din lipsa totala de disponibil (am fost plecat din localitate si am uitat sa depun bani in ... (vezi toată discuția)
B.o. refuzat - solutii magyari magyari Am un debitor cu care am negociat mai bine de o luna, insa cu etapa amiabila nu am ajuns nicaieri. La un moment dat mi-a spus ca imi achita o suma daca vreau ( ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin tras dupa perioada de valabilitate syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am lasat garantie unui furnizor un BO scadent la data de 1.01.2012.Prima zi bancara a fost 4.01.2012.In aceasta ... (vezi toată discuția)