avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua! sunt plecata din tara , momentan nu am nici un venit nici in strainatate nici in tara. Desi platesc la zi pensia alimentara pt copilul meu care a ramas cu fostul sot si pe langa si multe altele care i le duc cand ajung in tara el m-a dat in judecata pt marirea pensiei alimentare . Ce pot sa fac de aici fara sa ajung in tara.?..primul termen este pe 26 octombrie, in tara pot ajunge abia in primavara pt ca in decembrie urmeaza sa nasc. Daca nu ma prezint la proces ce se poate intampla?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:21, 6 Octombrie 2011
Puteti sa va angajati un avocat sau puteti formula dumneavoastra o intampinare prin care solicitati respingerea cererii de majorare motivat de faptul ca nu aveti venituri si in plus, din luna decembrie urmeaza sa aveti un alt copil (aspecte pe care va trebui sa le dovediti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi dati un sfat fenea fenea SUNT DIVORTATA DE 3 ANI SI AM UN BAIETEL DE 7 ANI TATAL COPILULUI PLATESTE ACUM PENSIA ALIMENTARA 80 RON DORESC MARIREA PENSIEI ALIMENTARE . EL ESTE PLECAT ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marius007zo2 marius007zo2 buna ziua, sunt despartita de aprox 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara stabilita la momentul respectiv in val de 125 ron. de aprox 2 ani el ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ASIS de SIRIA ASIS de SIRIA Tatal care plateste pensia alimentara desi nu are loc de munca si nici un alt venit poate sa fie dat in judecata pt marirea pensiei alimentare ,platita cu ... (vezi toată discuția)