avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL 2011

Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in actualul Revisal am vrut sa-i suspend contractul. Ii introduc datele dar cand vreau sa salvez imi da eroare: ¨intervalul selectat se intersecteaza cu o operatie de incetare/reactivare Contract suspendat.¨
Eu nu am facut aceasta operatie.
Cum pot sa rezolv aceasta problema?


Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 11 Octombrie 2011
de ce i-ati inchis contractul in revisalul anterior? in ce temei?
Si eu am intalnit aceasi problema. Am un salarat cu contractul suspendat din data de 11.05.2010 si pana pe 29.09.2012 dar in data de 28.09.2011 am corectat ceva la contract si din cauza aceasta nu-mi permite tot intervalul de suspendare. In varianta veche de revisal nu am incetat contractul. Are cineva vreo idee cum se poate rezolva aceasta situatie?
Eu am preluat ...OK...am transmis...am lucrat ...in noua versiune ...dar cine ma asigura ca totul este CORECT?
Nu pot vedea nmc. in acel fisier salvat ...tip...RVS....????
Prostia intruchipata a celor care au decis asa ceva ca suspendarea = incetare in vechea versiune a revisal-ului ...

@ anny2007us
inseamna ca acel c.i.m. este supendat ... dat pe raport/salariat si vedeti cum apare acel c.i.m.

@ florentinalepadat
ce ati corectat la acel salariat ? ...

Nu stiu sigur, am gasit doar data corectiei nu si modificarea facuta, am 159 salariati si cand am incarcat datele din versiunea trecuta am observat ca am avut erori la adresa la unii salariati, am modificat-o in programul de contabilitate dar nu si in revisal, sau la nr. contractului (era tastat gresit).

Alte discuții în legătură

Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 lanisoara lanisoara Buna ziua, Am si eu o problema, am incercat sa suspend un contract in noul revisal, iar cand vreau sa salvez modificarile facute imi da eroarea: ¨Intervalul ... (vezi toată discuția)