avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL (2)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL (2)

Rubrica "data la care produce efecte" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si dupa ce am salvat si am trecut la alt angajator,cand am redeschis am observat ca era pusa data sistemului adica 08.10.2011 data la care am inregistrat eu in revisal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 9 Octombrie 2011
Pentru a introduce data la care produce efecte se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc datele.

Pentru a finaliza operatia de adaugare se apasa butonul "Salveaza".
Este vreo problema ca data de la care produce efecte este 08/10/2011?
Probleme nu sunt , dar nu prezinta realitatea acea data care o ia sistemul automat ... normal acea data este data completarii in REVISAL si nu data cand isi produce efectele ...
De ce imi apare dupa preluare "angajator invalid" apoi cand merg mai departe pe contract apare "contract invalid"? chiar ieri am transmis date online la revisal si am primit nr de confirmare preluare registru in programul anterior versiunii 506.
in acest caz merg mai departe cu incarcarea datelor si generez registrul?
lamuriti-ma va rog...
Probabil exista vreo greseala in datele de identificare ale angajatorului ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)
Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)