avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un certificat fiscal, mai multi proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un certificat fiscal, mai multi proprietari

Buna ziua,

Am o intrebare legata de "certificatul fiscal in vederea vanzarii". In cazul in care exista mai
multi proprietari ai unui imobil care vor sa il vanda, trebuie eliberat cate un certificat separat pentru fiecare proprietar
sau se poate face un document unic pentru intreaga proprietate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 21:23, 7 Octombrie 2011
" certificatul de atestare fiscala " se elibereaza pe numele celui care sau carora este deschis rolul ( in cazul cand sant mostenitori nominalizati )
Adica se elibereaza un singur certificat si poate sa il scoata unul singur din proprietari? Nu e nevoie sa mearga fiecare separat?
Da , de regula sa mearga cel care are chitanta de plata a impozitului , s-ar putea sa nu elibereze la alt mostenitor , chiar daca este trecut in rol. bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal flori2009 flori2009 Buna seara! Imi poate spune cineva daca un detinator de imobil (sub nume de proprietar), cu rol deschis de peste 20 ani, are dreptul sa solicite primariei ... (vezi toată discuția)
Interpretare contract de vanzare cumparare BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare,am nevoie de un sfat! Notareul poate inchieia un contract de vanzare -cumparare in care certificatul fiscal apare debite?actualul proprietar sa ... (vezi toată discuția)