avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului de psihopedagog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului de psihopedagog

Buna ziua. Am o mare dilema: ce trebuie sa contina fisa postului unui psihopedagog? Sunt absolventa a facultatii de psihologie, licentiata in psihologie. Nu detin- inca- un atestat de libera practica din partea Colegiului Psihologilor din Romania. M.ar interesa in mod deosebit sarcinile care imi revin in cazul in care voi ocupa un post de psihopedagog; pentru ca toate cerintele din fisa postului sa fie in concordanta cu legea, ce activitati pot desfasura in domeniul protectiei copilului, exercitand aceasta meserie -conform codului deontologic si cf. legilor in vigoare.

Multumiri!!

Alte discuții în legătură

Nelamurire - absolvent psihologie xenfora xenfora ma confrunt cu o situatie bizara dintr-alea tipic romanesti... sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)