Am castigat in instanta exonerarea de la plata unei amenzi rutiere platita la CEC si recuperarea taxei de ridicare auto de pe raza sectorului 1, de catre tatal meu, in prezent decedat. Taxa de ridicare mi-a fos platita de catre politie. Despre amenda, politia m-a informat ca nefiind platita la agentul de politie ci la CEC trebuie sa o recuperez de la administratia financiara pe al carei teritoriu locuiesc, adica sectorul 2.
Am depus solicitarea la circa financiara sector 2, dar mi s-a raspuns ca aceasta institutie se afla in imposibilitatea de a-mi restitui banii deoarece contul in care au fost achitati la CEC apartine bugetului local sector 3.
Va rog sfatuiti-ma cum procedez in continuare. Depun actele la sectorul 3, cum mi s-a comunicat, sau la sectorul 1 in care a locuit tatal meu ?
Va adresez aceasta intrebare deoarece, la administratia financiara a sectorului 2 a durat 40 de zile pana cand mi s-a raspuns si nu doresc sa mai treaca inca 40 pentru a primi tot un raspuns negativ, avand in vedere ca amenda a fost platita in iunie 2010 si nu primesc nici o dobanda de la bugetul local pentru acesti bani necuveniti.
Multumesc.
Nu conteaza de unde ati facut viramentul sumei, ci in contul cui ati facut viramentul. In documentul de plata este inscris contul si beneficiarul sumei de la care trebuie sa solicitati restituirea !