avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat cum un an politie pentru declaratii.Acum am fost chemat din nou la politie pentru o alta declaratie in care eu imi recunosc fapta. Nu am reusit sa returnez suma sustrasa pentru ca acum 2 luni am reusit sa ma reangajez doresc sa platesc din salar legal ce suma se poate retine din salar eu am 800 ron brut. Cit coasta o expertiza judiciara si in cit timp se poate executa? Daca m-am autodenutiat si colaborez cu organele de ancheta am vrio sansa sa primesc o pedeapsa cu suspendare? suma este 80000 ron . Trebuie sa iau legatura cu firma sa le propun o suma din salar pentru ca nu am bunuri .
Cel mai recent răspuns: aledical , utilizator 11:50, 9 Octombrie 2011
Cit ar costa un avocat care sa ma si scape de puscarie nu am avut antecedente penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor aledical aledical Am un dosar penal delapidare nu am mai avut probleme cu legea m-am autodenuntiat si am colaborat cu anchetatori suma este 80000 ron pot primi mai putin de 5 ani (vezi toată discuția)
Delapidare jwl jwl Buna ziua, Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Raspuns aledical aledical Pentru o delapidare suma ne recuperata pot primi intre 10-20 ani daca m-am autodenutiat si am recunoscut faptele si nu am avut antecedente penale. (vezi toată discuția)