avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie furata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie furata

drgi pensionari invatatima cui sa ma adresez sa verifice pe cineva care ia pensie de boala de vrreo 10 ani pe ne drept poate asa vom putea sa scapam de uni intrusi din tara aceasta care traiesc bine de pe spatele nostru Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:15, 9 Octombrie 2011
Pe aceeasi tema:

www.avocatnet.ro/content/for...

Potrivit prevederilor Ordonantei Guvernului nr.27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor aprobata cu modificari de Legea nr. 233/2002, petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Denunt bikerboy bikerboy Se poate denunta anonim o firma pentru a fi controlata de Garda Financiara? (vezi toată discuția)
Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)