avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rezilierea contractului cu firma Techem,din partea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rezilierea contractului cu firma Techem,din partea Asociatiei de Proprietari

Suntem o asociatie de proprietari care dorim sa reziliem contractul cu firma ...,deoarece este aberant cat platim raportat la "caldura"din casa.De altfel,unii proprietari inchid caloriferele si dau drumul la gaze,astfel crescand considerabil consumul de gaze si riscul de explozie sau intoxicatie cu monoxid de carbon.Intrebarea este:se poate acest lucru si care sunt etapele?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: catros , utilizator 15:00, 12 Octombrie 2011
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii ale fostului proprietar mirelussha mirelussha Buna seara. Am cumparat un apartament care nu mai avea calorifere in el.La cumparare am primit un procev verbal de debransare de la sistemul centralizat de ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura titel2titel titel2titel Buna ziua! Blocul nostru are 2 celule de incalzire la subsol , care deservesc cate 4 scari , la subsol sunt montate repartitoare care contorizeaza pe fiecare ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura.calcul caldura. RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am cumparat un ap. cu 2 cam in 05.11.2015 si m-am mutat in el cu 01.12.2015. Cu toate ca lunile oct. si nov. 2015 nu a locuit nimeni in ap. si caloriferele ... (vezi toată discuția)