avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... renta viagera pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

renta viagera pensionar

S-a stabilit plata unei rente viagere lunare pentru notarii publici care se pensioneaza, cu conditia sa aibe cel putin 10 ani vechime in functie si dupa data pensionarii sa nu mai lucreze ca notar public.
Renta viagera de acest gen este impozabila? Si ce alte contributii se retin?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce se intampla atunci cand finantele nu pot recupera contravaloarea cas neplatita de o firma aflata in procedura insolventei? cine e pagubitul? fostii salariati ai firmei, cand se pensioneaza ? culcerruxandra culcerruxandra Buna ziua ! Ce se intampla daca o firma care nu a platit de sase ani contributiile pentru pensii, desi s-au depus declaratiile si care apoi, intrand in ... (vezi toată discuția)
În urma deciziei mele și a soțului de a divorța amiabil la ... Om de treaba Om de treaba În urma deciziei mele și a soțului de a divorța amiabil la notar, ne am înțeles ca soțul meu sa mi plătească lunar o renta viagera, sau cum se ... (vezi toată discuția)
Impozitele în cazul unei pensii de la pilonul iii II_Maria II_Maria Bună ziua, Privind impozitele în cazul unui pensionar cu pensie de 1000lei, care știu că nu se impozitează. Urmează să primesc aprox. 10000 de la ... (vezi toată discuția)