avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda neplatita firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda neplatita firma

am o amenda neplatita la jandarmerie de o luna si acum vreau sa imi fac firma trebuie sa o platesc inainte ... ??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 22:39, 16 Septembrie 2008
sau nu imi trebuie nici un act de la administratie financiara ? sau exista si penalitat.. pe ea scrie 500 ron.. :D tot atat trebuie sa platesc
Amenda este a persoanei fizice nu? Zic ca nu are legatura amenda unei persoane fizice cu infiintare unei firme. Insa e posibilitatea executarii silite a dumneavoastra. Dar si a prescrieii acesteia. Alegerea e a dv. E doar o amenda contraventionala -civila.
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2008
Mihai Tomescu, Avocat
da am luat o amenda de 500 ron ca am intrat pe o gaura a gardului intr`un parc.. legea61 .. si acum vreau sa imi infiintez o firma .. o sa am probleme ?? adica trebuie platita ?
Trebuie s-o platiti, intrucat aceasta va aparea in cazierul fiscal.
Subiect: RE: amenda neplatita firma
In cazul in care amenda nu este penala va puteti face linistit firma.

Raspunde Citeaza

avocat_lasco... Avocat

* Profil consultant
* Trimite mesaj privat
* avocat_lascoschi@yahoo.com a mai scris

9.75

Data inregistrarii:
Marti, 25 Septembrie 2007, 12:00
Profil consultant Cere consultanta

[Explicatii indice rating]

1 din 1 utilizatori au gasit acest mesaj util Data post: Luni, 15 Septembrie 2008, 04:01
Subiect: RE: amenda neplatita firma
Da, nu veti avea nici un fel de probleme cu constituirea firmei.

avocat Claudiu Lascoschi

amenda nu e penala e contraventionala ?? trebuie platita sau nu ? ca nu mai inteleg nimic :">

Alte discuții în legătură

Evaziunea fiscala in ncp dulshe dulshe pe noul cod penal care e incadrarea la contrabanda si evaziunea fiscala -? (vezi toată discuția)
Am in chirie si nu am contract de 5 ani si am fost parat la politie.. Flaviu78 Flaviu78 Buna ziua, am inchirie pe cineva,am tot zis ca facem contract ,si am tot lasat si au trecut 5 ani ,cineva a facut plangere ca am in chirie si nu am contract ... (vezi toată discuția)
Declari veniturile ca pfa, dar nu plătești taxele – ce riscuri există? utilizatornou999 utilizatornou999 Bună ziua, Aș dori să cer o opinie clară privind situația următoare: - Sunt PFA în România, dar încasez veniturile într-un cont bancar din ... (vezi toată discuția)