avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vot adunarea generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vot adunarea generala

Peste 2 zile avem adunarea generala in care urmeaza sa se hotarasca renuntarea la repartitoare si plata caldurii la pausal (asa vrea presedintele asociatiei). Din ce am citit pe forum am vazut ca este nevoie de 50%+1 pentru a se putea lua o decizie.
Din asociatia de proprietari fac parte 8 apartamente (atat are scara). Intrebarea mea este: daca proprietarii din 4 apartamente doresc renuntarea la repartitoare si restul (tot 4 apartamente) doresc calcularea caldurii cu repartitoarele inseamna ca nu se va plati la pausal?
Numarul voturilor presupun ca inseamna 1 vot=1 apartament, nu?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:40, 14 Octombrie 2011
andreea.voicu a scris:

Adica daca presedintele vrea caldura la pausal si stie care sunt optiunile membrilor asociatiei va fi asa cum vrea el? De ce mai este nevoie de adunarea generala???? Asta ca sa nu mai pierd timpul la sedinta...X-(

El are un vot aditional si atat. Exact pentru situatii de egalitate.
Daca cea mai mare parte din cei prezenti la AG voteaza altfel decat presedintele si-au rezolvat problema indiferent de vointa si votul presedintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere la pausal cu caldura de la contorizare individuala rekul05 rekul05 Salutare. In adunarea generala s-a luat hotararea sa se treaca la pausal cu caldura, dar fiindca la reconvocata numarul celor prezenti a fost prea mic s-a ... (vezi toată discuția)
Ordinul a.n.r.s.c. 343/2010 oana i oana i Buna ziua, Locuiesc intr-o scara cu 10 apartamente si pana anul acesta am avut repartitoare.5 dintre noi am hotarat sa renuntam la ele.Administratorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi presedinte administatie bloc Miriam22 Miriam22 Va multumesc anticipat celor care vor avea amabilitatea sa-mi raspunda la intrebarea care urmeaza, cu explicatiile care se impun: - In cazul in care ... (vezi toată discuția)