avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proceduri operationale pt Compartimentul resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proceduri operationale pt Compartimentul resurse umane

Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 1 Septembrie 2017
Multumesc frumos!!!!
Buna ziua !
Daca se poate va rog sa postati la " Documente utile " aceste proceduri .

Multumesc !
Buna ziua!

In cazul in care nu se pot posta la Documente utile, mi le-ati putea trimite si mie, va rog, pe adresa de mail deea000@yahoo.com?

Multumesc!
@ AndreeaSavu

iti poti verifica mail-ul ...

p.s.
este relativa rugamintea de a posta aceste proceduri la sectiunea respectiva, intrucat drepturile de autor nu-mi apartin in totalitate ... sorry.

Va rog din suflet, daca nu deranjez, sa-mi trimiteti si mie aceste proceduri, sunt institutie publica (spital) si cred ca o sa imi fie foarte folositoare. e-mail:corina.surugiu@mail.spitalcalafat.ro. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Po resurse umane ContSters135086 ContSters135086 Buna ziua , Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de registru riscuri pt activitatea de resurse umane completat si PO pt compartiment Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale resurse umane n_mirela n_mirela Buna ziua, va rog daca se poate am si eu nevoie de model de proceduri pe resurse umane suntem institutie publica de stat si daca se poate si un model de ... (vezi toată discuția)
Proceduri operaþionale camiviorel camiviorel Bună ziua, mă puteţi ajuta şi pe mine cu un model de proceduri operaţionale pentru resurse umane şi SSM. Adresa mea de mail este cami_viorel@yahoo.com. ... (vezi toată discuția)