avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

am facut contestatie impotriva preavizului, emis in baza concedierii colective, m-i se mai desface contractul de munca prin decizia ce ar urma sa o primesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 12 Octombrie 2011
popaadela a scris:

am facut contestatie impotriva preavizului, emis in baza concedierii colective, m-i se mai desface contractul de munca prin decizia ce ar urma sa o primesc?


ce trebuie sa fac in cazul in care imi da decizia de concediere?
cand trebuie sa solicit salariile compensatorii si cui sa ma adresez?
societatea a refuzat sa-mi puna la dispozitie copia actului aditional la cim pe 2011/2012 si eu nu am semnat acest contract, cum m-i se desface cim in baza carui art???
Unde ati contestat preavizul ? ... daca in instanta vi se va resinge cererea ca preamtur introdusa ...

In instanta se contesta decizia de concediere... termenul de contestatie este de 45 de zile de la data comunicarii acesteia.
Salarii compensatorii primiti numai daca acest lucru este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in R.I. al acestuia....salariile se solicita de la angajator .. le puteti solicita incepand cu data incetarii c.i.m.
am depus contestatie pe data de 03 oct 2011, m-i s-a stabilit termen pe data de 10.11.2011 la Trib. Vl.
cum imi desface cim, daca eu nu am semnat cim, dupa noua reorganizare? in data de 30.05.2011, regionala transp ferov calatori craiova , s-a desfiintat, iar in aceeasi data s-a infiintat sucursala centrul comercial de calatori craiova, in data de 17 iunie 2011, m-i s-a emis preavizul, suspendat pana la ora actuala cu cm, in toata aceasta perioada nu am semnat cim cu noua societate, preavizul fiind emis de noua soc infiintata aceeasi marie cu alta palarie
in perioada de preaviz, pot solicita societatii o zi libera sau concediul de odihna?

Alte discuții în legătură

Incadrare concediere colectiva diaconu adriana diaconu adriana In conditiile in care am semnat preavizul pentru desfacerea CIM din motive de reorganizare si conf art.x din Contractul Colectiv de Munca(concediere ... (vezi toată discuția)
Se semneaza decizia de desfacere contract munca? alexafarcas alexafarcas Buna, am semnat preavizul pe la mijlocul lunii martie, de desfacere a contractului de munca, prin motive neimputabile mie si inchiderea/reorganizarea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediere Egnar Egnar Buna ziua am o intreprindere individuala cu doua puncte de lucru.Doresc ca unul din punctele de lucru sa il inchid iar pe vanzatoare sa o concediez .Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)