avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anl - conditii care trebuie indeplinite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anl - conditii care trebuie indeplinite

Cum procedez pentru obtinerea unor acte?

Se cere DOVADA VENITURILOR NETE REALIZATE ÎN ULTIMELE 12 LUNI, DE FAMILIA SOLICITANTULUI (SOLICITANTUL, SOŢ)

- ADEVERINŢE DE LA LOCURILE DE MUNCÃ CU VENITURILE NETE REALIZATE ÎN ULTIMELE 12 LUNI PENTRU FIECARE MEMBRU DE FAMILIE SALARIAT; PERSOANELE SALARIATE LA SOCIETÃŢI PERTICULARE, VOR PREZENTA PE LANGÃ ADEVERINŢÃ ªI CARTEA DE MUNCÃ COMPLETATÃ LA ZI SAU CONTRACTUL DE MUNCÃ (ORIGINAL ªI COPIE);

Sotul meu este angajat de mai putin de o luna, iar la locul de munca anterior a avut cartea de munca doar 2 luni. In cazul acesta cum procedam?
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
iulianalulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 12 Octombrie 2011
Gabrielle Monique a scris:

freeelis a scris:

iulianalulescu a scris:

Da, in ultimile 12 luni doar 2 luni sunt pe cartea de munca. Iar aceste 2 luni sunt la fostul loc de munca. La locul actual nu are decat 2 saptamani.

In acest conditii , trebuie sa depuneti adeverinte de la toate locurile de munca avute in ultimele 12 luni ...

@freeelis, eu am inteles ca sotul nu are vechime decat 2 luni + 2 saptamani, in ultimele 12 luni. Posibil sa ma insel. :rolleyes:

Da, in acest caz va depune doar doua adeverinte ... de la fostul si de la actualul loc de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare inaintarii dosarului de somaj in cazul concedierii colective LORYLORY73 LORYLORY73 Buna ziua!Incepand cu 07.03.2011 vom fii disponibilizati,concediere colectiva.Care sunt documentele ce trebuie inaintate de salariati pentru somaj ? (vezi toată discuția)
Rugaminte mare si urgent - cerere teren pentru tinerii casatoriti PAVLIUC PAVLIUC trimiteti-mi si mie un model de cerere de mana ptr tineri casatoriti care doresc loc de casa va rog...astept urgent :sorry: (vezi toată discuția)
Pot obtine locuinta anl? ContSters107540 ContSters107540 Buna seara.am si eu niste lamuriri.Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva!Am 29 de ani si sunt divortata am si un baietel de 3 ani care are un handicap grav ... (vezi toată discuția)