avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

mi-am creat cont pe revisal , pe versiunea veche ma loghez cu succes pe versiunea noua cf HG500/2011 nu reusesc, ce trebuie sa fac ???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 08:38, 12 Octombrie 2011
Mare atentie sa nu fie activata vre-o functie in PC.
Daca nici asa nu merge, incercati sa va adresati specialistilor de la ITM, in iT
Seara buna...
contactati serviciul IT din cadrul ITM
marrietta a scris:

mi-am creat cont pe revisal , pe versiunea veche ma loghez cu succes pe versiunea noua cf HG500/2011 nu reusesc, ce trebuie sa fac ???
Multumesc



Angajatorii care au detinut conturi /parole functionale pe sistemul vechi (HG161/2006) si nu sunt functionale pe sistemul nou (HG 500/2011), vor solicita de la ITM alte conturi/parole.

Pentru aceasta, sunt obligati sa efectuati prima depunere a Revisalului la ghiseele ITM, dupa care vor putea solicita eliberarea unei noi parole.

Uneori aceasta situatie se intampla daca ati incercat sa dezinstalati complet Revisal-ul nou (ceea ce inseamna si stergerea fisierelor ascunse), dupa care ati incercat sa-l reinstalati si sa va logati.

Daca ati efectuat dezinstalarea, pentru a sti daca aceasta este completa, verificati pasii de mai jos:

Dupa dezinstalare stergeti manual si directorul cu numele “TeamNet” si fisierul “NHibernate.Cfg.Configuration_Teamnet.Revisal.UI .exe_1677198509.bin“ din locatia:
Windows 7: C:Users(user curent)AppDataRoaming
Windows 2003: C:Documents and Settings(user current)Application Data
Windows XP: C:Documents and Settings(user current)Application Data

Pentru executarea operatiilor de mai sus este necesar ca din Windows ExplorerToolsFolder optionsView sa selectati optiunea "Show hidden files and folders".

Logarea se face la adresa: [ link extern ]
Cand o accesati, este posibil sa apara un mesaj de avertizare, selectati "continuare", dupa care introduceti numele utilizator si parola. Logarea va reusi.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
ContSters193759, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare date in noul revisal margele margele Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6. handaricimarin handaricimarin am o problema in momentul in care doresc sa preiau baza de pe revisal 2.4.0. eu am 500 de salariati si am incercat sa preiau baza dinj varianta veche 9asta am ... (vezi toată discuția)
Generare registru edi1 edi1 Pentru generare registru la revisal nou, la salvare apare acest mesaj: Could not execute query[SQL: SQL not available], ajutati-ma sa fac totusi salvarea, ... (vezi toată discuția)