avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Eroare declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Eroare declaratia 112

Buna ziua. As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema . Astazi din greseala sau mai bine zis din neatentie am depus declaratia 112 pe luna septembrie 2011 dar am uitat sa modific luna . In recipisa mi-a aparut urmatoarea eroare : eroare regula: R_MULTI_INIT. A mai fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada . Ce este de facut? Cum pot corecta eroarea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:13, 15 Octombrie 2011
Atata timp cat declaratia este eronata inseamna ca nu este preluata in baza de date. Spre siguranta dvs intrebati la Administratia Financiara la compartimentul IT( sau unde se deslusesc erorile pentru declaratiile 112).
Multumesc! Asa este. Nu se preia.
Deci, mai depuneti odata declaratia intocmita corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont eronat birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie pe care nu stiu de unde sa o apuc: am o societate care are tva de recuperat mai putin decat e pe decont.Am analizat toate deconturile si se pare ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)