avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... viza medic de familie pe concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

viza medic de familie pe concediu medical

Buna ziua,
am predat la firma la care lucrez 2 concedii medicale, unul eliberat de medicul U.P.U., celalalt fiind eliberat de medicul specialist, ortoped, ambele fara viza medicului de familie. Era necesara viza medicului de familie pe acele hartii?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
AdiClej, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 11:35, 12 Octombrie 2011
ORDINUL 233/125 pentru aprobarea modelului unic al certificatului de concediu medical si a instructiunilor privind utilizarea si modul de completare a certificatelor de concediu medical pe baza carora se acorda indemnizatii asiguratilor din sistemul asigurarilor sociale de sanatate

ANEXA 2 INSTRUCTIUNI
privind utilizarea si modul de completare a certificatelor de concediu medical


II. Modul de completare a certificatelor de concediu medical
A. Completarea rubricilor de catre medicul curant
ART. 11
Luat in evidenta de medicul de familie: in cazul in care certificatul de concediu medical a fost eliberat de catre un alt medic din ambulatoriul de specialitate sau din spital, medicul de familie va nota in fisa pacientului si in Registrul de consultatii seria si numarul certificatului vizat si codul de diagnostic


Avand in vedere faptul ca cm au fost eliberate de catre medici specialsti,in cf. cu reglementarea precizata ma sus,raspunsul este DA, trebuie sa poarte viza medicului de familie pt. luarea in evidenta.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de concediu medical Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am o nelamurire: pe certificatul de concediu medical isi pun parafa si semnatura mai multi medici (medic familie, medic sef sectie...). pe care ... (vezi toată discuția)
Concediu medicla urgenta parafe_??? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati( OUG/Lege etc) unde se mentioneaza daca la un concediu medical cod 06(urgenta medico chirurgicala cod ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 06 viza medic de familie? corson83 corson83 Buna ziua, Am fost la urgenta pentru un picior contuzionat, medicul specizlist mi-a eliberat un CM dupa ce am fost consultat, mai e necesara vizarea ... (vezi toată discuția)