avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare CCC - activitati independente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare CCC - activitati independente

Caz: prestez activitate independenta din iulie, voi naste la sf. lunii marrtie, cum se demonstreaza cotizatia de 12 luni, (anterioare nasterii copilului) de venituri impozabile?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:07, 16 Octombrie 2011
se elibereaza de la finante o adeverinta
... NELINISTEA mea vine de la faptul ca eu nu am cele 12 luni ce "cotizare" (de activitatre) in cazul veniturilor independente cum se calculeaza stagiul??? la venituri e clar venituri - impozitele aferente (16+cotizatiile) * 85%.... etc, ... problema majora e daca ma incadrez in cotizatia obligatorie nu am acel am... multumesc de sprijun
daca nu aveti 1 an de munca neintrerupta (sa fi lucrat inainte de iulie ca si salariat) nu beneficiati de CIC
Inainte de iulie ce statut aveati? Cu ce va ocupati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? andreeab_20 andreeab_20 Daca sunt in somaj si raman insarcinata in timpul somajului, voi mai beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?sau trebuie sa am 12 luni lucrate ca ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal atalinna atalinna Va rog o lamurire legata de concediul prenatal si postnatal.Acestea se platesc de catre angajator?Cum se remunereaza aceaste perioade? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmen_ana carmen_ana Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. S-a discutat despre aceasta problema dar in fiecare caz sunt cateva probleme. V-as ruga sa imi raspundeti daca se ... (vezi toată discuția)