avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Program prelungit privind activitatea in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Program prelungit privind activitatea in constructii-montaj

Am un angajat care a iesit la pensie in 1999 si vrea o adeverinta din care sa reiasa de ce exista diferente intre tarifarul din cartea de munca si bruturile din adeverinta data deja. mai exact, cei de la casa de pensii i-au cerut o dovada ca in perioada 1985-1990 a lucrat program prelungit de 10-12 ore. gasesc undeva un model de astfel de adeverinta, sau cum sa formulez adeverinta?

Alte discuții în legătură

Ajutor! abrogare acte normative specificate ca temei legal intr-o adeverinta rududoo rududoo Va rog sa-mi spuneti in ce an au fost abrogate urmatoarele acte normative :H.C.M. nr.1546/1952, H.C.M. nr.2579/1956, Decretul nr.175/1972 Va multumesc. Nu am ... (vezi toată discuția)
Adeverință :perioadă si salariu tarifar Fdl1969 Fdl1969 Bună ziua, Firma la care am lucrat a fost radiata. La solicitarea unei adeverințe de salariu tarifar ,fostul angajator mi-a spus ca mă poate ajuta doar cu ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie limita de varsta fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua , Va rog sa -mi spuneti daca la calculul pensie pentru limita de varsta trebuie sa atasez o adeverinta din care sa reiasa ca am lucrat in cadrul ... (vezi toată discuția)