avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... disputa de la hatul dintre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

disputa de la hatul dintre vecini

vecinul mamei mele isi face casa chir langa gardul ce desparte proprietatile. casa o face chiar in directia unei anexe costruite tot pe hat dar de 30 de ani in urma......mama i-a zis vecinului ca ii deterioreza grajdiul si sa pastreze o distanta macar de un metru intre cladireei si cea care ridica acum. Vecinul nu asculta..a ridicat casa si mai mult a inceout sa strice din streasina grajdiului pe motiv ca bate pe terenul lui........ce solutie ar fi ca mama mea cu vecinul sa nu mai fie in disputa.....

Alte discuții în legătură

Izolarea unui perete al casei la distanta de 60 cm de langa linia de hotar jhony24 jhony24 Buna ziua,casa mea este construita la 60 cm de hotar(la mijlocul casei)tin sa mentionez ca la construirea casei,fundatiei si a primului nivel,vecinul de ... (vezi toată discuția)
Amenintare dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,intampin o problema cu un vecin...casa vecinului are unul din pereti in curtea mea,de gard nu mai vorbim,exista doar un metru,pana in casa lui. ... (vezi toată discuția)
Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)